دسترسی سریع

 

 

نظر سنجی

مجوز رسانه

نماینده ولی‌فقیه در لرستان می‌گوید: ما باید تفاوت دیدگاه‌ها و سلیقه‌ها را در فضای مجازی و منبرها نکشانیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی در نشست هم‌اندیشی مدیران و معاونان تهذیب مدارس علمیه استان که با حضور حجت‌الاسلام عالم‌زاده نوری معاون تهذیب حوزه‌های علمیه کشور برگزار شد، اظهار کرد: آرمان‌های والای انقلاب اسلامی، رسیدن جامعه اسلامی است که در آن عدالت، حیا، صداقت و بندگی خدا به عنوان حاکم باشد.

وی با ذکر این مطلب که در جامعه اسلامی فقر، دورویی، خودخواهی و حسد وجود ندارد، ادامه داد: برای رسیدن به چنین جامعه آرمانی  ماموریت انبیای الهی و ائمه اطهار(ع) بوده و در زمان غیبت نیز بر عهده علمای دین است.

وی با اشاره به اینکه رسیدن به آرمان‌های انقلاب وابسته به وجود جریان فرهنگی، سالم، متنفذ، تعلیمی، تربیتی و تهذیبی است، تصریح کرد: آنچه امروز در برخی جوامع بشری مشاهده می‌کنیم، برخی زشتی‌ها که انسان از بیان آن‌ها شرم دارد عادی و برخی گناهان که در زمانی مورد قبول جامعه نبوده‌ اما اکنون در مورد مقبول واقع شده‌اند.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان اضافه کرد: در بررسی‌هایی که به عمل می‌آید علت آن غایب بودن جریان فرهنگی سالم، متنفذ، تعلیمی، تربیتی و تهذیبی بوده و اینان به وظیفه خود عمل نکرده است.

وی با اشاره به اینکه آنچه بعد از رنسانس در اروپا ایجاد شد، علم بدون هدایت، معنویت و فضیلت به کار گرفته شد و نتیجه آن کشته شدن میلیون‌ها نفر بود زیرا همراه با رشد علمی، شاهد رشد معنویت وفضیلت‌ها نبودیم، خاطرنشان کرد: آن جریان متنفذ فرهنگی، سالم و تربیتی بر عهده روحانیت است، البته روحانیتی که عالم، عابد، پارسا، شجاع، عاقل، بصیر، مدیر و مدبر باشد و اگر این چنین بشود به وسیله علم، قدرت،ثروت و سیاست در خدمت رشد و کمال جامعه قرار می‌گیرد.

شاهرخی با یادآوری این مطلب که برای اولین بار در انقلاب اسلامی ایران، دین منشا تدبیر امور جامعه به طور گسترده شده و در ارکان نظام تعبیه شد، ادامه داد: دین در تمام مجاری امور نظام قرار دارد و انقلاب اسلامی ایران به نظام امامت و ولایت منتهی می‌شود و استکبار، دین‌ستیزی را در راس برنامه‌های مقابله با نظام قرار داده است.

نماینده ولی‌فقیه در استان با اشاره به اینکه چراغ روشنایی فضیلت‌های اسلامی در دست روحانیت است، تصریح کرد: نگه داشتن چراغ فضیلت دارای سختی‌ها و دشواری‌هایی است اما ثمره‌اش شیرین و آن وحدت و هدایت مردم است.

وی با یادآوری اینکه مرحوم آیت‌الله حاج شیخ عبدالکریم حائری حوزه علمیه قم را احیا می‌کند و بعد از ۱۵ سال از دنیا می‌رود، گفت: با از دنیا رفتن مرحوم آیت‌الله حائری ضدیت رضاخان و حکومتش با روحانیت آغاز می‌شود تا جایی که جامعه روحانیت پراکنده می‌شود ولی در دل همین سختی‌ها و مشقاتی که حکومت رضاخان به وجود آورد شخصیتی مانند امام راحل (ره) بیرون می‌آید.

شاهرخی افزود: به‌ دنبال آن سختی‌ها جریان فیضیه قم و نهضت مقابله با ظلم آغاز می‌شود و صفوف جریان تربیتی- تهذیبی متحد شده و نتیجه آن پیروزی انقلاب اسلامی ایران در ۲۲ بهمن ۵۷ می‌شود.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با اشاره به اینکه وعده خدا بر این است که اگر کسی در مسیر توحید حرکت کرد و استقامت هم ورزید، نصرت و هدایت الهی شامل حال وی می‌شود، ادامه داد: در مدارس علمیه هزاران نفر از طلاب و روحانیون در حال تحصیل هستند و در میان این جمعیت، حتما علمای بزرگ بالقوه‌ای وجود دارد که از میان آنان چهره‌هایی چون مراجع عظام تقلید رشد و تربیت پیدا می کنند و مجاهدانی تربیت خواهد شد که از هیچ کوششی در راه دین خدا فروگذار نخواهند کرد البته ما با برنامه و تدابیری که به کار میبریم، باید زمینه را فراهم کنیم.

وی وظیفه معاونین تهذیب را بالفعل کردن استعدادهای بالقوه طلاب دانست و گفت: در بین همین طلاب، افرادی پیدا می‌شوند که با قلم آنان هزاران کتاب، مقاله و مجله با زبان‌های مختلف نوشته می‌شود و بیان خواهد شد که در این صورت می‌بینیم جریان متنفذ، فکری و فرهنگی سالم در ایران اسلامی خواهد درخشید و بر فضای فکری همه دنیا پرتو خواهد افکند.

شاهرخی با یادآوری این مطلب که معاونین تهذیب وظیفه تربیت طلابی را بر عهده دارند که آرمان‌های انقلاب اسلامی ایران به وسیله آنان محقق خواهد شد، ادامه داد: مردم به عمل، رفتار و گفتار روحانیت توجه دارند و می‌بینند که نوع تعامل ما بر انسجام و همراهی مردم اثرگذار است.

وی با اشاره به اینکه ایجاد جریان سالم، فرهنگی و تهذیبی مستلزم همراهی مردم است، تصریح کرد: ما باید تفاوت دیدگاه‌ها و سلیقه‌ها را در فضای مجازی و در منبرها نکشانیم و اگر سلیقه و دیدگاه‌ متفاوتی هم داریم باید در اتاق‌های خصوصی مطرح کنیم.

مدیر
Author: مدیر
خبرنگار :
محمود داوودی نژاد
عنوان :
مدیر مسئول پایگاه خبری افلاک ورزشی

نوشتن دیدگاه

Back to Top