عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان گفت: به ازای 7 لیتر در ثانیه میتوان یک تن ماهی
برداشت کرد.
دکتر بهروز یاراحمدی در گفتوگو با افلاک اظهار کرد: صنایع آبزیپروری در ایران همراه با توسعه سریع در دنیا، در حال گسترش است.
وی اضافه کرد: هدف اولیه اکثر پرورش دهندگان ماهی، تولید باکیفیت بالا و هزینه کم است.
یاراحمدی تصریح کرد: از عواملی که بر دوره پرورش و تعداد تلفات تأثیرگذار است میتوان به شناخت شرایط فیزیکوشیمیایی مناسب آب جهت پرورش ماهی قزلآلا، نکات مهم در ساخت استخرها، نحوه تهیه بچهماهی و وزن رهاسازی اشاره کرد.
این استادیار پژوهش مرکز تحقیقات کشاورزی لرستان افزود: با توجه به اینکه در پرورش ماهی تأمین غذا بیشترین هزینه تولید را دارد پس هر چه بتوان در این قسمت مدیریت بهتری اعمال کرد، سودآوری کار بیشتر خواهد شد.
وی ادامه داد: توجه به ظرفیت و تناژ استخرهای پرورش ماهی، انتخاب نوع غذا و مقدار جیره روزانه، مهمترین اصل در زمینه غذادهی است. همچنین رعایت نکات بهداشتی در امر پرورش ماهی تضمین کننده بقا و سودآوری یک مرکز پرورشی خواهد بود.