دسترسی سریع

 

 

نظر سنجی

مجوز رسانه

شهردار خرم‌آباد گفت: خرم‌آباد ظرفیت خوبی در زمینه تبدیل شدن به قطب گردشگری دارد.

به گزارش افلاک ورزشی، یحیی عیدی بیرانوند در جمع خبرنگاران اظهار داشت: برخی اوقات یک سری اظهارنظرها و انتقادها صورت می‌گیرد و به نظر می‌رسد، این افراد از قابلیت‌ها و طرفیت‌های شهرداری و اعتبار محدود آن خبر ندارند.

 

وی با بیان اینکه مهمترین ابزار برای شهرداری منابع مالی است، خاطرنشان کرد: واقعیت این است که امروزه مدیریت شهری بدون پول امکان‌پذیر نیست و این درحالی است که بودجه شهرداری خرم‌آباد یک دهم شهرهایی مانند همدان و کرمانشاه بوده و در واقع بودجه شهرداری خرم‌آباد تنها 107 میلیارد تومان است، که علت آن گردش‌گری مالی کمتر شهر خرم‌آباد نسبت به شهرهای دیگر است.

 

شهردار خرم‌آباد گفت: اگر ضعف اقتصادی داشته باشیم به طبع بودجه شهرداری هم کاهش پیدا می‌کند، لذا باید ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های شهر خرم‌آباد را بیشتر جلوه دهیم و آنها را احیا کنیم.

 

عیدی بیرانوند اضافه کرد: خرم‌آباد ظرفیت خوبی در زمینه تبدیل شدن به قطب گردشگری دارد و یقینا می‌توان از کوه پایه‌های حاشیه شهر، چشمه‌های جوشان و آثار باستانی فراوان آن در فراهم کردن مسیر توسعه گردشگری به خوبی استفاده کرد.

 

وی ادامه داد: ساماندهی میادین شهر خرم‌آباد در دستور کار شهرداری قرار دارد و بزودی عملیات نوسازی میدان استانداری نیز آغاز می‌شود.

 

شهردار افزود: به منظور ارایه خدمات هرچه بهتر به شهروندان در ماه جاری 10 دستگاه جدید وارد ناوگان خدمات شهری خرم‌آباد می‌شود، ضمن اینکه 200 نفر نیز زیر نظر بخش خصوصی طی 10 روز آینده استخدام می‌شوند و برای ارایه خدمات شهری در مناطق سه‌گانه شهرداری خرم‌آباد مورد استفاده قرار می‌گیرند.

 

عيدي‌بيرانوند با بيان اين كه وجود آثار باستانی فراوان به خرم‌آباد موقعیت خاصی بخشیده است، افزود: با توجه به عبور رودخانه خرم‌آباد از مرکز شهر و با توجه به این که این رودخانه به عنوان محور ارتباط دهنده جاذبه‌های طبیعی و گردشگری شهر محسوب می‌شود،

شهردار مركز استان تأكيد كرد: بوستان و آبشار شهری واقع در انتهای دره‌گرم می‌تواند به یکی از مناطق کلیدی در جذب توریسم و گردشگر تبدیل شود.

 

وی با بيان اين كه وجود آثار باستانی فراوان به خرم‌آباد موقعیت خاصی بخشیده است، افزود: با توجه به عبور رودخانه خرم‌آباد از مرکز شهر و با توجه به این که این رودخانه به عنوان محور ارتباط دهنده جاذبه‌های طبیعی و گردشگری شهر محسوب می‌شود، شهرداری خرم‌آباد پروژه‌های گردشگری و عمرانی متعددی را در اطراف آن به سرانجام رسانده است.

 

یحیی عیدی‌بیرانوند، شهردار خرم‌آباد همچنین همراه با رضا حاصلی، سیف‌الدین آشتیانی، رضا بیرانوند، جافر وفایی و رستم کوشکی، اعضای شورای شهر خرم‌آباد از برخی پروژه‌های در حال ساخت شهرداری خرم‌آباد بازدید کردند.

 

عیدی بیرانوند در جمع خبرنگاران با اشاره به ساخت ترمینال برون استانی خرم‌آباد گفت: این ترمینال با اعتباری بالغ بر چهار میلیارد تومان در سه‌طبقه در حال احداث است و امیدواریم تا پایان سال شاهد افتتاح آن باشیم، ضمن اینکه پل مازیار نیز در نزدیکی این ترمینال با دو میلیارد تومان اعتبار در حال احداث است که امیدواریم با بهره‌برداری از آن شاهد کاهش ترافیک مرکز شهر و توسعه تسهیل عبور و مرور شهری باشیم.

 

وی در مورد ساخت پارک ماسور نیز عنوان کرد: پارک ماسور در زمینی به مساحت هشت‌هکتار با داشتن امکاناتی چون وسایل بازی و زمین فوتبال با اعتباری معادل دو میلیارد تومان در دست ساخت است.

 

شهردار گفت: در راستای ساماندهی ورودی‌های شهری پارک مسافرپذیر کاسیت، واقع در تپه کهریز نیز در زمینی هفت‌هکتاری درحال ساخت است که برای ساخت آن نیز دو میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است که چشم‌انداز وسیع و زیبایی به ورودی شهر خرم‌آباد از سمت مسیر بروجرد می‌دهد.

 

شهردار خرم‌آباد با بیان اینکه باغ پرندگان خرم‌آباد به مساحت دو هکتار و داشتن سه‌برکه با دو میلیارد تومان اعتبار در دست احداث است، متذکر شد: پهناورترین آبشار شهری کشور بین محله جهادگران و تپه کیو با 120 متر پهنا و 33 متر ارتفاع و با برکه‌ای 1500 متری و با یک میلیارد و 200 میلیون تومان اعتبار در حال احداث است و در نزدیکی این آبشار نیز پل جهادگران پس از سال‌ها بلاتکلیفی با 11 میلیارد تومان اعتبار در چهار‌دهنه در دست ساخت است که با بهره‌برداری از آن شاهد تسهیل عبور و مرور شهری در محله جهادگران به سمت فلک‌الدین هستیم.

 

وی همچنین ساخت پارک 44 هکتاری بوستان و آبشار طلایی دره‌گرم را از مهمترین پروژه‌های شهرداری در جهت رفاه و تفریح شهروندان برشمرد.

 

شهردار یادآور شد: اعتبار ساخت این پارک بزرگ 10 میلیارد تومان است و در آن در کنار آبشار طبیعی و کم نظیر باغ ایرانی، پیست دوچرخه‌سواری، بازارچه سنتی، آب‌نما، زمین تنیس و اماکن خدماتی دیگری در نظر گرفته شده است، ضمن اینکه شهرداری خرم‌آباد در نظر دارد، با ساماندهی اطراف پل‌شاپوری خرم‌آباد فضای سبز زیبایی در حاشیه آن ایجاد کند و بزرگ‌ترین دریاچه مصنوعی غرب کشور را در آن احداث کند.

پروژه‌های مورد بازدید خبرنگاران
برج‌های دو‌قلوی کیو: دارای 25 طبقه مسکونی- 2 طبقه پارکینگ- 3 طبقه تجاری - یک قسمت ورزشی اسکلت آن بتونی - بر‌آورد ریالی 3 هزار میلیارد ریال
17 طبقه اول شامل 3 واحد مسکونی: در مجموع 9 واحد در هر طبقه با متراژ‌های 130،120 و 150 متر مربع- دارای دو سیستم ارتباطات عمودی به همراه فضاهای خدماتی جانبی مانند شوتیک زباله
 
پهناور‌ترین آبشار شهری کشور (حد فاصل جهادگران و تپه شهدای گمنام): پهنای آبشار 120 متر- ارتفاع 33 متر- مساحت برکه 1500 متر- برآورد ریالی 12 میلیارد ریال
 
پل جهادگران: تعداد کل شمع‌های اجرا شده 155 عدد- حجم کل بتن‌ریزی صورت گرفته (بتن مگر يك هزار و 796 متر مکعب،بتن عیار 250 جهت دستک‌های پل 2 هزار و 550 متر مکعب، بتن عیار 350 جهت فوندانسیون و ستون‌ها 3 هزار و 545 متر مکعب، بتن عیار 400 جهت شمع‌ها 5 هزار و 750 متر مکعب) سیستم پل از نوع بتنی با عرشه بتنی - طول کل پل شامل 4 دهنه به طول‌های 22 متر و دو دهنه 30 متری و یک دهنه ؟ متری - حجم خاک‌ریزی حداقل 65 هزار متر مکعب و حجم خاک‌برداری حداقل 20 هزار متر مکعب- سطح قالب‌بندی صورت گرفته 6 هزار و 708 متر مربع- وزن کامل آرماتور مصرفی تا کنون 1500 تن- برآورد ریالی 110 میلیارد ریال- هدف احداث: تسهیل عبود و مرور شهری به خصوص در محله جهاد گران به فلک‌الدین
 
باغ پرندگان: مساحت 2 هکتار و دارای 3 برکه واقع در پارک بهشت جنب آرامستان خضر- برآورد ریالی 20 میلیارد ریال- این باغ پس از تکمیل دارای 70 گونه پرنده خواهد بود و با فنس‌کشی دور آن، پرندگان به صورت آزادانه در باغ رها هستند و پرواز می‌کنند.
 
پارک ماسور: مساحت 8 هکتار- حجم خاکریزی 50 هزار متر مکعب- برآورد هزینه احداث 20 میلیارد ریال- دارای زمین فوتبال و همچنین وسایل بازی
 
پارک مسافر‌پذیر کاسیت(تپه کهریز):مساحت 7 هکتار- حجم خاک‌برداری و خاک‌ریزی 300 هزار متر مکعب- اجرای تیپ‌بندی- برآورد احداث 20 میلیارد ریال- هدف از احداث: گسترش سرانه فضای سبز شهری به خصوص در ورودی جاده "خرم‌آباد - بروجرد"؛ زیبایی ورودی شهر و چشم‌انداز وسیع و زیبا
 
ترمینال برون‌استانی کرگانه: زیر‌زمین 400 متر- همکف 1200 متر مربع- نیم طبقه 875 متر مربع- طبقه اول 1100 متر مربع و طبقه آخر 125 متر مربع- برآورد ریالی احداث 40 میلیارد ریال- طبقه همکف شامل دفاتر تعاونی فروش بلیط، نیم طبقه آن مربوط به فروشگاه و نمازخانه، طبقه اول اداری و خدمات رفاهی،طبقه دوم آشپزخانه و رستوران و تاسیسات این ساختمان در طبقه آخر واقع شده است.
 
پل مازیار (در بخش غربي پارك دانشجو و بخش شرقي انتهاي كورش): نوع سازه کوله بسته- سیستم عرضه فلزی- طول پل 40 متر، عرض پل 10 متر، دارای 2 زیر‌گذر در نوار ساحلی- سیستم فونداسیون گسترده- حجم بتن‌ریزی تا کنون 1800 متر مکعب- دیوار دستک‌های پل از نوع بتن مسلح- وزن آرماتور مصرفی تا کنون 400 تن- برآورد ریالی 20 میلیارد ریال- هدف: کاهش ترافیک مرکز شهر و توسعه و تسهیل عبور و مرور شهری
مدیر
Author: مدیر
خبرنگار :
محمود داوودی نژاد
عنوان :
مدیر مسئول پایگاه خبری افلاک ورزشی

نوشتن دیدگاه

Back to Top