تبلیغات

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

نظر سنجی

پر بازدیدترین های هفته

دسترسی سریع

 

 

جدول لیگ برتر

جدول لیگ 1

یک دکترای فیزیولوژی ورزرشی گفت: کارنیتین در متابولیسم چربی و کربوهیدرات مؤثر است.

‌دکتر وحید ولی‌پور در گفت‌وگو با افلاک، اظهار کرد: کارنیتین یک نوع پروتئین تشکیل شده از 2 اسیدآمینه است که می‌تواند در متابولیسم چربی و کربوهیدرات مؤثر باشد.


وی اضافه کرد: کار اصلی کارنیتین انتقال اسیدهای چرب بلند زنجیر به درون میتوکندری است.

‌ولی‌پور ادامه داد: کرانیتین درون بدن وجود دارد و سنتز می‌شود و 95 درصد آن درون عضله اسکلتی است.

‌این عضو هیأت علمی دانشگاه لرستان خاطرنشان کرد: کارنیتین در بین مواد غذایی بیشتر در غذاهای گوشت به خصوص گوشت قرمز است.

وی خاطرنشان کرد: مصرف مکمل کارنیتین باعث چربی‌سوزی می‌شود و اگر به صورت درون سیاهرگی مصرف شود، تأثیر آن بیشتر است.

نوشتن دیدگاه

بازگشت به بالا